Υπηρεσίες Εκτελωνισμού

Η Hybrid Logistics παρέχει υπηρεσίες εκτελωνισμού με έμπειρους συνεργάτες ενώ η εταιρεία διαθέτει άδεια τελωνειακής αποθήκης και στα πλαίσια της πολιτικής πωλήσεων, έχει συνάψει συνεργασίες με εταιρείες / πρακτορεία ναυτιλιακών γραμμών για την αποταμίευση groupage φορτώσεων, ενώ υπάρχουν ετήσιες συνεργασίες με εταιρείες εισαγωγών – εξαγωγών.

Διαδικασία Εκτελωνισμού:

  • Αίτηση εξουσιοδότησης ηλεκτρονικά αποστέλλεται μέσω ICIS NET και η εξουσιοδότηση γίνεται δεκτή από την εταιρεία ή χειρόγραφα έγγραφη εξουσιοδότηση από ΚΕΠ ή αστυνομία.
  • Παραλαβή συναλλαγματικών και φορτωτικών εγγράφων από τον πελάτη.
  • Σύνταξη Διασάφησης εισαγωγής- εξαγωγής αφού πρώτα τηρηθούν οι κανόνες υπαγωγής για την δασμολογική κλάση.
  • Αποστολή δεδομένων (διασάφηση) μέσω ηλεκτρονικού αρχείου γίνεται η επιβεβαίωση της επιτυχούς υποβολής με την παραλαβή νούμερου διασάφησης.
  • Αποστολή των πρωτότυπων εγγράφων στο Τελωνείο ενδιαφέροντος.
  • Εκτελωνισμός εμπορευμάτων μέσω του συστήματος RISK ANALYSIS.
  • Πληρωμή Δασμών και Φόρων και άλλων απαιτήσεων (ΣΕΠ ΟΛΠ κλπ) ηλεκτρονικά.
  • Έξοδος του εμπορεύματος από τον Τελωνειακό χώρο ή Ελεύθερη Ζώνη.
  • Έκδοση τιμολογίων.
 
We use cookies
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.