Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της Hybrid Logistics. βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής στη θέση Κύριλος σε έναν πλήρως διαμορφωμένο χώρο συνολικής έκτασης 7.500 τ.μ., κατάλληλο για εναπόθεση ή αποθήκευση εμπορευμάτων σε εξωτερικό χώρο έκτασης 6.000 τ.μ. ή σε στεγασμένο εσωτερικό χώρο έκτασης 1.500 τ.μ.

Ακόμα διαθέτει αποθήκη στην Λάρισα συνολικής έκτασης 12.000 τ.μ., κατάλληλο για εναπόθεση ή αποθήκευση εμπορευμάτων σε εξωτερικό χώρο έκτασης 10.000 τ.μ. ή σε στεγασμένο εσωτερικό χώρο 2.000 τ.μ.

Οι Αποθήκες της εταιρίας μας είναι σε λειτουργία, διαθέτουν σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Επίσης έχουν τοποθετηθεί κάμερες και σπρίνγκλερ τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για να αποθηκεύουμε με ασφάλεια εμπορεύματα ιδιωτών / αποθετών. Πέρα απο την τεχνολογική ασφάλεια η Hybrid logistics έχει αναθέσει την φύλαξη των χώρων της και σε εταιρεία Security που περιπολεί όλο το 24ώρο  και ελέγχει τις εγκαστάσεις της.

We use cookies
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.