Η Εταιρεία

Η HybridLogistics  παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης της αλυσίδας εμπορευμάτων. Βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής & στην Λάρισα αλλά το πεδίο των δραστηριοτήτων της εκτείνεται στην παγκόσμια σφαίρα καθώς διαθέτει σπουδαίες διασυνδέσεις και ενεργές συνεργασίες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Με πάνω από 3 χρόνια στο χώρο, η HybridLogistics  έχει αποκτήσει εξειδίκευση και εμπειρία γύρω από τους κλάδους του διεθνούς εμπορίου και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων. Άριστη γνώστης της παγκόσμιας αγοράς και της νομοθεσίας που αφορά στις σύγχρονες εκτελωνιστικές διαδικασίες, η εταιρεία εγγυάται την παροχή υπηρεσιών logistics, εθνικών και διεθνών μεταφορών, ασυναγώνιστης ποιότητας. Μεγάλη μερίδα των πελατών που προέρχεται κατά βάση από την Τουρκία και λοιπές ασιατικές χώρες, μας επιλέγει και για τις υπηρεσίες consulting γύρω από τις απαιτητικές εκτελωνιστικές διαδικασίες που επικρατούν στην ευρωπαϊκή κοινότητα.
Πρωτοπόρος στην αγορά, η HybridLogistics στο προσεχές μέλλον θα κατέχει «Άδεια Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα (AEO)» από την Ε.Ε. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση διαθέτει διάφορους τύπους και χορηγείται σε αξιόπιστους επιχειρηματικούς εταίρους στη διεθνή εφοδιαστική αλυσίδα. Η κάτοχος εταιρεία απολαμβάνει οφέλη όπως ταχύτερο εκτελωνισμό, γρηγορότερες εμπορευματικές ροές άρα και βέλτιστη, επιταχυνόμενη εξυπηρέτηση των πελατών της. Διασφάλιση των συναλλαγών που διέπονται από την τελωνειακή νομοθεσία, τόσο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και με τρίτες χώρες κ.α.
Οι συγκέντρωση, αποθήκευση, διαχείριση, συσκευασία των αγαθών πραγματοποιούνται στις υπερσύγχρονες αποθήκες μας σε Ασπρόπυργο και Λάρισα. Όλες οι διαδικασίες λαμβάνουν εταιρικό Barcode για την απόλυτη ιχνηλασιμότητα των προϊόντων σε όλες τις φάσεις της διαχείρισης. Πράξη που συμβάλει και στην απρόσκοπτη και ταχύτερη έκβαση των διαδικασιών.
Image

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στην HybridLogistics  εκσυγχρονίζουμε διαρκώς διαδικασίες και συστήματα προκειμένου να συμβαδίζουμε με τα διεθνή δεδομένα στο χώρο της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και του διεθνές εμπορίου. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας είναι η προαγωγή των αρχών της Ε.Ε., η επιμόρφωση των συνεργατών μας, η διαφύλαξη των δικαιωμάτων των εργαζομένων μας, η βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας και η δημιουργία πράσινων θέσεων εργασίας.

 

Τα έμπειρα στελέχη, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας και ο υπερσύγχρονος εποπτικός ηλεκτρονικός εξοπλισμός κάνουν την διαφορά στον τρόπο με τον οποίον διαχειριζόμαστε τις εμπορικές, εισαγωγικές και εξαγωγικές πράξεις των πελατών μας.

 

Οι αρχές που διέπουν την αποστολή μας είναι αξιοπιστία, διαρκής εξέλιξη, ατέρμονη προσπάθεια για βελτίωση, συνεργασία, ομαδικό πνεύμα και ευαισθησία για το περιβάλλον. Τα τελευταία χρόνια έχουμε διαφοροποιήσει μέρος των διαδικασιών επιδιώκοντας να τις καταστήσουμε φιλικότερες προς το περιβάλλον κάνοντας χρήση και των «συνδυασμένων μεταφορών». Στα πλαίσια της εκτέλεσης της αποστολής μας δηλαδή, κάνουμε χρήση μέσων μεταφοράς με το μικρότερο επιβαρυντικό παράγοντα και περιβαλλοντικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον όπως είναι, ο σιδηρόδρομος και το πλοίο.  

 

 

 

Τελωνιακή Αποθήκη

Τελωνιακή Αποθήκη

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum.

Customs Warehousing

Hybrid  Logistics provides freight storage and handles customs clearance procedures.
Read more
We use cookies
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.